OVER ONS

Via Micha Onderwijs & Adviesbureau wordt geleid door Micha Wijngaards-Geleijns (1979) hij heeft zijn ervaring opgedaan in de pedagogiek en het onderwijs. Daarnaast heeft hij succes bereikt binnen diverse managementfuncties binnen en buiten het onderwijs. Deze ervaring, aangevuld met theoretische kennis vanuit bijvoorbeeld zijn MBA en coachopleidingen maakt dat een casus vanuit verschillende invalshoeken aangepakt kan worden. Tevens is Micha gecertificeerd assessor. De mensenmens Micha combineert een scherpe blik met een gezonde dosis humor en een no-nonsense aanpak. Daarnaast beschikt hij over uitgebreid netwerk van professionals, dat desgewenst ingezet kan worden om in de juiste behoefte te voorzien.

Als coach en adviseur helpt Micha organisaties graag verder in het aanpakken van vraagstukken. Of het nu gaat om persoonlijke coachvraagstukken, of managementvraagstukken in verander- en ontwikkeltrajecten, Micha weet na het intakegesprek snel de juiste aanpak te kiezen. De combinatie van praktische eigen ervaring gecombineerd met de kennis van talentassessment en verbetertrajecten resulteert in ieder geval in een unieke aanpak met gegarandeerd resultaat. 

De sensitiviteit bij Micha Wijngaards is hoogontwikkeld en leidt ertoe dat hij scherpe antennes bezit om snel te weten wat er leeft bij de mensen die hij begeleid. In communicatie is Micha zeer toegankelijk en weet (met een dosis humor) altijd de vinger op de zere plek te leggen. 

Wil je weten wat Micha voor jou kunnen betekenen? Laten we dan snel kennis maken in een vrijblijvend gesprek.