VIA MICHA, OMDAT DE TOEKOMST VANDAAG BEGINT

Via Micha Onderwijs & Adviesbureau, het bureau voor coaching, begeleiding & advies en trainingen op maat. Via Micha Onderwijs & Adviesbureau wordt geleid door Micha Wijngaards (1979) hij heeft zijn ervaring opgedaan in de pedagogiek en het onderwijs. Daarnaast heeft hij succes bereikt binnen diverse managementfuncties binnen en buiten het onderwijs. Deze ervaring, aangevuld met theoretische kennis vanuit bijvoorbeeld zijn MBA en coachopleidingen maakt dat een casus vanuit verschillende invalshoeken aangepakt kan worden. Tevens is Micha gecertificeerd assessor. De mensenmens Micha combineert een scherpe blik met een gezonde dosis humor en een no-nonsense aanpak. Daarnaast beschikt hij over uitgebreid netwerk van professionals, dat desgewenst ingezet kan worden om in de juiste behoefte te voorzien.

Als coach en adviseur helpt Micha mensen graag verder in het aanpakken van vraagstukken. Of het nu gaat om persoonlijke coachvraagstukken of managementvraagstukken in verander- en ontwikkeltrajecten, Micha weet na het intakegesprek snel de juiste aanpak te kiezen. De combinatie van praktische eigen ervaring gecombineerd met de kennis van talentassessment en verbetertrajecten resulteert in ieder geval in een unieke aanpak met gegarandeerd resultaat.
De sensitiviteit bij Micha Wijngaards is hoogontwikkeld en leidt ertoe dat hij scherpe antennes bezit om snel te weten wat er leeft bij de mensen die hij begeleid. In communicatie is Micha zeer toegankelijk en weet (met een dosis humor) altijd de vinger op de zere plek te leggen.

Benieuwd naar het aanbod van Via Micha? Neem dan gerust contact met ons op, of kijk bij het aanbod op onze site!

Laten we kennis maken; 06-33742632


Wij gaan voor kwaliteit, exclusiviteit  en gegarandeerd resultaat, daarom zijn we aangesloten bij ST!R.

Persoonlijk talent staat bij ons centraal. De focus in coaching en begeleiding ligt op passie en aanleg. Waar je al goed in bent verbeteren en jouw visie aanscherpen. Wij bieden coaching, assessments en testen aan, gericht op persoonlijke ontwikkeling.

Micha Wijngaards-Geleijns is geaccrediteerd door 'the talentpassport'. Hierdoor mogen wij binnen organisaties assessments afnemen en kunnen wij een wetenschappelijk onderbouwde rapportage leveren m.b.t. drijfveren en denkstijlen van (nieuwe) medewerkers en teams.


Coaching geslaagd? Wij willen het weten! Daarom monitoren en evalueren we elk traject. Wij laten jongeren en ouders reflecteren op ons coachtraject. 

Wij reflecteren tijdens een coachtraject en bij de afsluiting van het coachtraject, op deze manier hebben we steeds goed in beeld of samen op de juiste weg zitten!