MANAGEMENT COACHING

Je wilt jezelf natuurlijk constant blijven ontwikkelen en steeds het beste uit jezelf halen. Als leidinggevende draag je een grote verantwoordelijkheid en heb je vaak te maken met lastige vraagstukken en persoonlijke dilemma's. Wil je dat je organisatie optimaal presteert? Wil je zelf het beste uit jezelf halen? Dan brengen we je graag verder met een strak gepland coachtraject. 

Met Management Coaching heb je de mogelijkheid om aan diverse thema's te werken. We willen je nieuwe inzichten laten verkrijgen over je situationeel leiderschap, conflicthantering en stress reductie. Maar ook individuele groei en teamversterking zijn uiteraard onderwerpen die aan bod komen bij management coaching. Je eigen situatie staat gedurende het coachtraject steeds centraal. Door middel van coaching krijg je een heldere visie over jezelf als leidinggevende en hoe je deze visie kunt inzetten om je doelstellingen te behalen. Je leert je kwaliteiten zichtbaar te maken voor je werknemers zodat je jezelf volledig kunt ontplooien als manager.

Als leidinggevende liggen je gedrag en je besluiten onder een vergrootglas. Ze hebben vaak een grote impact voor je organisatie en personeel. Dat kan fikse dilemma’s en soms gewetenswroeging opleveren. Naast spanning gericht op je functioneren, kan je werksituatie ook voor spanning in jezelf zorgen, je loopt kans op fysieke klachten, of zelfs burn-out klachten als je hier niets aan doet.

Heb je het gevoel dat in je organisatie steeds de aap op jouw schouder wordt gezet? Ook dan kan management coaching een goed hulpmiddel zijn om stappen te maken in je persoonlijke ontwikkeling. Zorg ervoor, dat de aap op de schouder komt te zitten, waar die hoort te zitten en maak een effectiviteitsslag in je werk en persoonlijke ontwikkeling.

Natuurlijk is  management coaching ook in te zetten voor managementteams. Wil je meer uit je managementteam halen, tot een gezamenlijke visie komen en doelen behalen, neem dan snel contact op met Via Micha.

Laten we kennis maken; 06-33742632