EXPERTISE

Onze expertise richt zich vooral op de ontwikkeling van talenten in elk aspect, voor het individu, team en het management. Het woord ‘talent’ dekt vandaag vele ladingen. Lees tien verschillende teksten over talent en je hebt wellicht tien verschillende definities. Wie ziet er door het bos de bomen nog ?

Via Micha gebruikt daarom het unieke concept “WERKelijk talent”.

Jouw WERKelijke talenten zijn je natuurlijke eigenschappen :

  • die jou energie geven op het werk
  • die jou uniek maken t.o.v. andere professionals
  • die jouw potentieel vormen om te excelleren

WERKelijk talent = PASSIE + AANLEG = ENERGIE + GEMAK

Je WERKelijke talenten zijn eigenschappen die je bij je geboorte hebt meegekregen of die je op zeer jonge leeftijd onbewust hebt ontwikkeld. Deze eigenschappen zijn zeer stabiel en kan je op volwassen leeftijd niet bewust veranderen.

Je kan de verzameling van jouw WERKelijke talenten zien als een rijke voedingsbodem, je natuurlijke potentieel. Maar alleen wanneer je in je potentieel investeert zal je kunnen oogsten.

Investeren in je potentieel betekent in de praktijk het verwerven van kennis en vaardigheden die je talent laten open bloeien. Eén ding is zeker. Wanneer je investeert in je talenten zal je niet alleen je best mogelijke prestaties leveren, je zal er ook echt plezier aan beleven.

Laten we kennis maken! 06-33742632